Golv-sala

köp dina Golv hos oss på Rulles i sala

Trä är ett fantastiskt naturmaterial som skapar en gediget och vacker atmosfär i ditt hem. Det bästa av allt är att trägolv bara blir vackrare med åren. Hos oss i Sala hittar du våra utvalda trägolv av hög kvalitet. Behöver dina golv bytas ut eller ska ni bygga nytt? Vi hjälper dig med tips och goda råd. 

Att måla om golv ger en härlig förändring. Underarbetet är viktigt och alla produkterna för förvandlingen finns i vår butik. Här finns också allt för att våra och rengöra dina golv. 

Att lägga klinker- eller stengolv ger en slitstark yta som håller i många år framåt. Klinker och sten går att välja med många olika ytskikt för en behaglig känsla och vackert utseende. Oavsett vilken stil och smak du har finns det något i vårt utbud av kakel och kliner. Vi hjälper dig gärna att förverkliga dina idéer!

Ta hjälp av fasadexperten

Ska du måla om huset? Vi hjälper dig med allt från färgval till rätt sorts färg för olika material och bra verktyg. Hos oss finns allt för din fasadmålning. 

Inredningsexpert

Vi erbjuder designrådgivning och hjälp med val av färg och form till ditt hem. I vår butik finns tapet, golv och färg, textilier, inredning och detaljer. Välkomna!